4.25.2015

en kul grej!


snart är det valborg, och då ska man vara i Lund. Såklart. Ännu roligare än att sitta i stadsparken och dricka öl är ju att gå på klubb!

Tycker alla ska komma till mejeriet och klubba (för jag jobbar där då), ta en öl, dansa lite för mycket och kramas med mig.

länk till evenemanget
obs. 18+

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Jag tycker det är väldigt starkt av dig att skriva så öppet om den ätstörning du hade. Jag har läst många av texter du skrivit/delat och det har hjälpt mycket! Jag skulle vilja ställa en fråga till dig som du absolut inte behöver svara på om du inte vill, men om du vill: min bästa vän har anorexia och det är väldigt hemskt för mig att se henne tyna bort både kroppsmässigt men även personligheten hon en gång hade. Därför undrar jag hur dina vänner hjälpte dig när de märkte att du hade problem? Jag brukar prata om det med henne och hon har erkänt men hennes förbättringar är inte stora nog. Jag är rädd för att hon ska bli inlagd på sjukhus och skulle jätte gärna se henne få någon slags behandling. Tack!! Du verkar som en väldigt stark människa och som sagt om det är jobbigt behöver du absolut inte svara. Kram på dig!

    SvaraRadera