12.28.2013

kiss kiss bang bang

[vi hade ju en fest med diktatortema]

är så jävla lycklig nu för tiden. Men usch så lite jag har varit här den senaste tiden (av legit anledningar, har saknat varenda minut) så nu vill jag faktiskt veta.

Hur mår ni? Vad gör ni? Vad har det lyckligaste under 2013 varit för er?

8 kommentarer:

 1. hur mår ni? skit
  vad gör ni? sitter i min säng och har en vän här
  Vad har det lyckligaste under 2013 varit för er? fått världens finaste vän, som är här nu och som tycker om mig.
  hoppas du själv mår okej finis

  SvaraRadera
 2. jag mår som jag ser ut, helḱnas.
  packar inför göteborg(!!!)
  håkankonserten tror jag, eller ulvön.

  (((saknar dig gosis)))

  SvaraRadera
 3. håkan konserterna, kram från Jonas Gardell, när jag fått fly från mitt egna liv

  SvaraRadera
 4. My, jag måste bara fråga. Jag vill gå natur när jag gått ut nian, men jag är rädd för att det skall vara svårt med mycket prov etc. Jag kanske får tillräckligt bra betyg för att komma in, men jag vet inte om jag skulle klara av att läsa ämnet. Vad det svårt för dig att komma in? Tycker du att det är ett svårt ämne? Tycker du att det är kul? Vill gärna ha svar, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vännen!

   jag tänker inte ljuga, natur är TUFFT. Det krävs att man är påläst, intresserad och framåt, men det är också så jävla värt. Det var inte särskilt svårt att komma in, hade nästan hundra poäng över intagning, så det var inga problem. Om du är intresserad och har betygen; VÄLJ NATUR. Om du inte har lust att kämpa eller bli utmanad är det kanske ingenting för dig, men välj inte bort det av rädsla för du kommer att klara det.

   Dessutom, gymnasievalet är inte det viktigaste du kommer göra någonsin. Det kommer inte avgöra vem du kommer bli, vad du kommer bli, eller hur du kommer bli. Om det är fel val så hinner du ändra på det, du kan göra om din studieplan och få det precis som det passar dig.

   Lycka till!
   puss

   Radera
 5. Natur är faktiskt inte så svårt som många får det att låta! I samhälle skriver man en uppsats i veckan (omg så jobbigt hade dött) medan på natur har man ett prov (max max max) i veckan. Aschill så länge man är med på lektionerna!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. du har rätt i att många får det att låta värre än det är, håller dock inte med dig om att det är "aschill". vet ju inte hur det är på andra skolor men vi har minst ett prov i veckan + labbrapporter, inlämningar och uppsatser. samhällslinjen är i alla fall på min skola väldigt mycket mer avslappnad. :) kram

   Radera