9.11.2013

vet inte vad man skriver som titel på något som detta

Samuel har gjort slut med mig. Nu vet ni.
Tretton månader och sexton dagar. Och nu känns det som att jag har ett jävla hål i magen. 

skriver mer när jag fattar någonting.

18 kommentarer:

 1. My, fina fina du. Tänkte bara skriva att jag står här och min famn är alltid öppen för en kram, min axel är också väldigt ledig om du skulle behöva gråta ut på den. Vet att du har andra närmare vänner som du kommer vända dig till först såklart, men vill bara säga att du alltid kan skriva till mig, vad det än handlar om, verkligen, okej? du är så himla bra.
  Massa styrkekramar, älskar dig.

  SvaraRadera
 2. Men åh finis. Hade jag haft en mirakelkur för krossade hjärtan hade jag skickat den till dig direkt, men tyvärr finns det inget sånt och det enda man kan göra är att försöka överleva. Gråta, hata, älska, skrika, sakna och gråta ännu mer. Och fast det känns som att man ska drunkna vilken sekund som helst så måste man fortsätta simma, fortsätta simma, bara fortsätta. För en dag kommer man inse att hjärtat inte brister av att tänka på honom, att hjärnan inte längre exploderar av att se honom och att hålet i magen långsamt krymper. Och jag vet, det är långt kvar tills dess och det känns så jävla långt bort just nu men man måste tänka så. Och så länge kan du göra arga spotifylistor att lära sig utantill bara för att det är lättare att hata än att sakna, och så kan du fastna i en ny serie för att man behöver leva lite i en annan verklighet ibland, du kan bada bubbelbad, äta glass, gå på bio med kompisar, begrava dig i plugg, dricka te, sparka på höstlöv, kramas med familjen, klappa snälla djur och bara flyta igenom allt. Sysselsätta dig och överleva, se ljusglimtarna i vardagen. För det är det enda man kan göra egentligen.

  tusen kramar fina my, tveka inte att skicka ett mejl/en bloggkommentar/ett facebookmeddelande om du behöver prata eller bara höra lite pepp. tänker på dig finis.

  SvaraRadera
 3. men herregud
  distrahera dig, ät choklad och gråt så många liter du vill men drunkna inte.

  SvaraRadera
 4. va varför gjorde han slut med dig?

  SvaraRadera
 5. idag är det 365 dagar sedan han berättade att han älskade mig, men inte längre var kär i mig och allt vi byggt upp gick i kras och hjärtat dog och jag trodde att jag aldrig skulle kunna resa mig upp igen. men det kunde jag, och trots att det låter klyschigt så kom jag starkare ur det. du kommer också överleva fina tjej. kramkramkramkramkramkramkram

  SvaraRadera
 6. Hej. Alltså, du känner inte mig och jag känner inte dig men du är så himla bra tycker jag. När jag läser din blogg så lättar det lite i hjärtat liksom, det är inte lika tungt och jag har inte lika ont i magen. Önskar att jag kunde göra samma för dig nu. Men i vilket fall som helst, tusen pussar och kramar på dig.

  Det blir bra en dag fast det inte känns så nu.
  Pusspusspuss.

  SvaraRadera
 7. Jag är så himla ledsen, vill ge dig tusen kramar.

  SvaraRadera
 8. Fina My, en elektronisk superdupermegastor kram skickar jag till dig. Förstår att det känns skit och att du är jätteledsen. Glöm inte bort att du har jättemånga vänner som är här för att trösta eller bara finnas till för dig när du behöver oss. Ring mig om du vill att någon ska våldgästa dig med filmer/ skräpmat/ medlidande/ bara komma på besök och hålla käften. Puss på dig

  SvaraRadera
 9. vet verkligen inte vad man säger till någon som just fått sitt hjärta krossat men vill skriva något. du är så himla fin och stark.<3

  SvaraRadera
 10. du är bäst och jag skulle aldrig någonsin i hela mitt liv göra slut med dig.

  SvaraRadera
 11. älskade mysmy. du vet var jag finns. det är bara be mig om du vill så hoppar jag på närmsta tåg till lund, jag lovar.

  SvaraRadera
 12. du är en av de mest underbara, finaste och vackraste i världen my. kom alltid ihåg det! du är helt enkelt superduperstark också och jag vet att du klarar det här för du kan klara av allt. vadsomhelst. jag lovar. jag finns om du vill ha någon att prata med (det låter så otroligt dumt att skriva så, men det är sant). pussar och mååånga styrkekramar <3

  SvaraRadera
 13. <3, jag tänker bara skicka ett hjärta endast så du vet att det finns folk som bryr sig om dig fast du inte vet vilka det är.

  SvaraRadera
 14. Tänker på dig fina flicka! Jag har ingen aning om hur sådant käns men jag kan nog tänka mig att det gör ondare är tusen knytnävsslag. Jag känner inte dig, och ändå känner jag dig och ville bara säga att jag och säkert många andra som läser din blogg got your back! Stora, feta kramar!

  SvaraRadera