5.10.2013

My milk shake brings all the boys to the yard, And they're like, Its better than yours, Damn right its better than yoursäsch. jag vet inte.
klipper håret på tisdag, färgar nog då också, behöver få det jämnare och mörkare liksom. men vad sjutton. vem fattar egentligen nånting.


9 kommentarer:

 1. Åh, alla de här bilderna... du är så fin, bara.

  SvaraRadera
 2. hej söte, jag och mina vänner ska ut och campa när det blir lite varmare och jag vet att du gjorde det förra sommaren så jag undrar bara hur ni gjorde med campingplatser? slog ni bara upp tältet någonstans i naturen och ba fuck da markägare eller kollade ni först upp var man fick vara så ni visste vart ni skulle? jag är liksom lite orolig för att det ska vara förbjudet att tälta överallt så att folk blir arga (allemansrätten jag vet men man vill ändå inte ha en förbannad bonde över sig kl 6 på morgonen). okej den här kommentaren känns väldigt skum eftersom det inte har något som helst med inlägget att göra men skulle bli glad för ett svar ändå, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ba gört! fett värt liksom, slå upp tältet var fan som för 17. Tänk dock på
   1. INTE I EN HAGE. pga djur
   2. INTE I EN TRÄDGÅRD. pga jobbigt
   3. INTE I ETT TRÄSK.(vi gjorde typ det, klart ovärt)
   4. INTE där folk kan gå förbi och se. Det är rätt läskigt faktiskt att sova ute mitt i natten, måste erkännas, speciellt långt hemifrån. Hitta ställen som inte syns från gångstigen och där ni känner att ni har koll på omgivningarna.

   kram

   Radera
 3. Åh. Vart har du funnit den där blom kransen?

  SvaraRadera
 4. din blogg är så mysig och dina bilder är så fina och DU är så fin! heja dig!

  SvaraRadera
 5. andnöd pga sista bilden är så tumblr och vacker

  SvaraRadera
 6. Är 16 år och har aldrig ens varit kompis med en tjej. :/ Har du nåt tips på hur jag kan bli vän med tjejer eller rentav bli ihop med nån hehe

  SvaraRadera