4.29.2013

fuck you! for fucking me when I was 17

vet inte om jag är redo att klippa av håret. Jo det är jag. Eller nä. Fast jo. Fast hur vet man om man är redo? Och vad händer med håret? Har aldrig haft kortare än till slutet av skulderbladen. Tänk om det blir som i tangled, att mina magiska krafter liksom rinner iväg. Konfunderad.
lite missfärgad gif och trött uppsyn. mina trosor med katter på syns lite. nu vet ni. 

12 kommentarer:

 1. Om (bara OM) du klipper ditt hår måste du ju klippa av det liksom rakt igenom! Sedan kan du ju donera den någonstans, du har ju så fint hår så det vore slöseri annars.

  SvaraRadera
 2. tänk över det först, och om du verkligen vill klipp av det, men om du tvekar ha kvar det! det är jättefint

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du ser ut som en söt liten ängel i kort hår :D Det passar dig superbra!

  SvaraRadera
 4. men åh tänk om jag kunde vara så fin.

  SvaraRadera
 5. Åh. Underbart snygg i både långt och kort. Kör på!

  SvaraRadera
 6. tycker nog mest att du är fab som det är, med långt hår och allt.
  Du skulle säkert vara himla fin i kort också, men ditt hår är så himla vackert och jag har varit avundsjuk på det i ungefär hela mitt liv ungefär. Känns det som iaf.
  Klipper du av det så donera det till mig, pls.

  SvaraRadera
 7. Klipp av det! Du passar bättre i kort...

  SvaraRadera
 8. (Förlåt kommenterar igen) Men angående om du borde klippa det eller inte så KLIPP DET. Det är jättefint som det är nu men tror du hade passat bättre i kort faktiskt!

  SvaraRadera
 9. Det ser ut som om du kliar dig på baken i sista gifen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja men det kanske jag gör! pussen på dig din anonyma fåntratt <3

   Radera
 10. Julia Ekström7 maj 2013 08:15

  Bortse kommentarer som "klipp inte" eller "tänk efter först!", för det här handlar om dig och ditt hår. Jag vet inte om du har klippt det än, eller tänker göra det, men jag måste bara säga: Jag hade lika långt hår som du, det var välvårdat och fint och jag älskade det och typ hela världen avgudade det.. men plötsligt, för exakt två månader sedan, blev jag bara så förbannat trött och rusade in hos en frisör och skrek Allt ska bort!! Med en känsla som i en dröm satt jag där i fyrtio sjuka minuter och såg sextio fucking centimeter långt hår falla till golvet. Pangkraschbom. Det är det bästa jag gjort i mitt liv. Nu lever jag i en oändlig värld och känner mig som Sam i Perks of being a wallflower (google är din vän om du inte sett filmen).
  Var modig och tänk inte. Love always.

  SvaraRadera