2.22.2013

vi kommer att dö samtidigt du och jag


tack! för alla amazing kommentarer, ni har värmt mitt hjärta och lyft en jättestor sten från mitt bröst, pussat mig över öronen och kramat mig i mörkret. tycker om er supermycket, bara så att ni vet.

17 kommentarer:

 1. Vild kväll darls ?

  SvaraRadera
 2. Varför visar du aldrig några negativa kommentarer. Liksom visa att du har lite stake människa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. för att jag inte har stake, jag har en vagina. den har superpowers dock, men det hör inte till.

   skulle du vilja publicera ickekonstruktiva, negativa kommentarer på din blogg som dina närmaste läser? där folk kan se allt som vissa anonyma skriver om dig? där det helt oprovocerat står saker som kan få vilken människa som helst att bli upprörd? jag tror inte det.

   dessutom tycker jag att många som skriver anonymt, även du, kan visa lite "stake" genom att sluta gömma sig bakom en datorskärm, men det är bara min åsikt, och den är kanske jag helt ensam om, vem vet.

   jag raderar inga kommentarer, jag sparar dem och glömmer dem aldrig. vad jag vill publicera eller inte på min sida, det väljer jag, och det är beslut jag står fast vid.

   Radera
  2. My, när du säger att du hatar barn undrar jag. Hur länge är man barn?

   Radera
  3. alltså det här svaret!! du är grym. hela du har superpowers my.
   puss

   Radera
  4. ahh lovebites <3

   Radera
  5. svar till anonym:
   det beror på hur man ser på det. man kan vara barn hela livet och det satsar jag på, eller så kan man vara rent konkret ett barn som har mjukt huvud och snorar och sådant, och sådana barn är inte riktigt min grej.

   Radera
  6. Vad omogen du är My, jag hatar din blogg, förut gilla den men nu är du bara dryg. Hejdå.

   Radera
  7. är det inte rätt omoget att bara konstatera "jag hatar din blogg", "du är bara dryg"? många som kommenterar här är väldigt dryga och gör personliga påhopp på my som bara uttrycker sin kreativitet. jag känner inte henne själv, men hon verkar vara en av världens snällaste och mest odryga människor som finns. sådetså

   Radera
  8. Fast vadå, asså det är ju herregud fler som kommenterar bra saker än dåliga saker. Det kan väll inte du veta, dvs om det inte är My själv som sitterr framför skärmen och låtsas vara nån anonym.

   Radera
  9. Hej Malin, jag brukar inte svara på kommentarer särskilt ofta men har tyvärr blivit forcerad att göra det de senaste dagarna.

   Tror du inte att jag kan försvara mig själv, i mitt eget namn? För det kan jag. Faktiskt. Och det är inte min ensak om du hatar min blogg, jag beklagar att jag inte tillfredsställer dig och jag är verkligen inte dryg i verkligheten, det vill jag att du ska ta till dig även om det antagligen (tyvärr) inte påverkar din uppfattning om mig.

   Om du inte tycker om min blogg längre och har konkreta anledningar så skulle jag uppskatta om du mailade mig på kometkrig@hotmail.se och beskrev dessa anledningar på ett konstruktivt sätt, och vill du inte det så är det helt accepterat, men då ber jag dig även att avlägsna dig från kommentarfältet då jag inte finner dina kommentarer varken konstruktiva eller trevliga att läsa.

   Hoppas att du förstår, och att du inte uppfattar mig som dryg i det här svaret, för jag är inte arg på dig eller något alls i den här stilen, jag vill bara vara hövlig för att på något sätt visa att jag inte är en idiot genom att nå ut till dig personligen.

   hejdå!
   mvh

   Radera
 3. Tycker om din blogg väldigt mycket.

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej My!
  Vill bara säga att jag tycker att du är väldigt inspirerande och vacker.
  Älskar sättet du skriver på och din stil.
  Du fick även mig att börja blogga igen och känna glädje till det för din blogg är så otroligt bra.
  Ja, ville bara väldigt gärna säga detta.

  SvaraRadera
 5. Fina My, jag måste bara fråga igen. Blir det någon video eller så? kram.

  SvaraRadera
 6. du är så himla fin my och jag älskar din blogg

  kram

  SvaraRadera